Sportieve Wandelvakanties In BelgiŽ


STARTPAGINA - belgie
Wandelvakanties
 

BelgiŽ - Maas & Lesse / Wandelen

BelgiŽ / Ardennen / Falmagne

Korte wandelreis door de Ardennen, vanuit Falmagne en Celles. Wandel langs de meanderende Lesse, over het Ardenner plateau, afwisselende loofbossen en langs de door steile wanden omzoomde Maas. Onderga de rust van dit oude land van boerendorpjes en kastelen, zoals het indrukwekkende Ch‚teau de VÍves. Laat je gastvrij onthalen in een rustig gelegen chambres dhŰtes en een vriendelijk hotelletje.

Klik hier voor meer informatie

BelgiŽ - Semois / Wandelen

BelgiŽ / Ardennen / Vresse s Semois

Ontspannen wandelen door de mooiste vallei van de Ardennen. Het dal van de Semois zal je verrassen met zijn ontelbare prachtige meanders en over het dal uitkijkende burchten, waaronder die van Godfried van Bouillon. Wandel door vriendelijke dorpjes aan de oever en langs de rijke ondergroei in de hellingbossen. Enkele malen klim je naar het Ardenner Plateau met akkerland en weids uitzicht. Je overnacht in prima hotels met uitstekend eten.

Klik hier voor meer informatie

BelgiŽ - Vlaams Heuvelland / Wandelen

BelgiŽ / Vlaanderen / Rode Berg

Nabij Ieper, de stad van de schitterende Lakenhalle, de Menenpoort en de Last Post, maak je lichte wandelingen door het glooiend heuvelland van Vlaanderen. Drie jaar lang heeft hier de Eerste Wereldoorlog gewoed en de loopgraven en bomkraters zijn nog herkenbaar. Hier, op de taalgrens, beklim je beboste heuvels als de Kemmelberg en de Mont-Noir. Het kleine, (milieu)vriendelijke en comfortabele hotel ligt op de Rodeberg en biedt een fraai uitzicht over de omgeving. Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo