Overige Sportieve Vakanties In Duitsland


STARTPAGINA - duitsland
Overige Sportieve vakanties
 

Outdoor Active Beieren

Duitsland / Beierse Alpen /

Fjordachtige landschappen, ongerepte natuur en spectaculaire bergen; de idyllische Sylvensteinsee is de ideale plek voor een onvergetelijke, actieve familievakantie! Tijdens deze 8-daagse outdoorvakantie beleef je elke dag weer een ander avontuur! En het leuke is dat jij zelf het programma kunt bepalen. Met een ruime keuze aan avontuurlijke en afwisselende activiteiten, voor zowel de grote als de kleine vakantieganger, is er voor elk wat wils. Beleef een van de avonturen op het water tijdens het suppen, raften, tuben of kanoŽn. Verken de sprookjesachtige omgeving tijdens een wandel-, mountainbike- of speurtocht door de bossen en bergen. Of zoek de uitdaging op tijdens rotsklimmen en het klimparcours Blomberg/Brauneck. De activiteiten duren allemaal ongeveer een dagdeel, zodat je de rest van de dag lekker kunt bijkomen in of rond het hotel, dat bij het pakket is inbegrepen. Het comfortabele 3-sterrenhotel Jšger Von Fall ligt bovendien op slechts 200 m afstand van het meer. Ideaal!

Klik hier voor meer informatie

Duitsland - Fršnkische Schweiz / Actief vanuit ťťn plek

Duitsland / Beieren / Waischenfeld, Gut SchŲnhof

Een boerderijvakantie in een appartement van een traditioneel landgoedhotel middenin romantisch heuvelland met kronkelende riviertjes, dichte loofbossen en roofburchten. Lekker kanoŽn over de Wisent, fossielen zoeken, fietsen langs de watermolens, naar een druipsteengrot of de roofvogels van Ravenburcht. De kinderen helpen mee met het melken van de koeien op de boerenhoeve aan de overkant. En s avonds lekker smikkelen aan de lange tafel op Landgut SchŲnhof.

Klik hier voor meer informatie

Duitsland - Beieren / Rondreizen

Duitsland / Beieren / Sankt Oswald

Treed in de voetsporen van sprookjeskoning Ludwig en ontdek zijn kastelen in de uitlopers van de Alpen. Bezoek zijn paleis, een kopie van Versailles, op een eiland in de spiegelende Chiemsee. Wandel tussen de boomtoppen van het Bayerischer Wald en kijk uit over Tsjechische wouden en besneeuwde Alpentoppen. Volg de Glasstrasse langs Beiers glas en dwaal door stoere burchten en imposante kloosters. Strijk aan het eind van de middag neer op een terras in de Altstadt en kijk hoe het zachte avondlicht de gekleurde gevels in een warme gloed zet. Verblijf in comfortabele hotels.

Klik hier voor meer informatie

Duitsland - Mecklenburg vogelreis / Vogels kijken

Duitsland / Mecklenburg-Vorpommern / Federow

Vogelreis naar het merengebied van Mecklenburg in voormalig Oost-Duitsland. Verken het MŁritz-Nationalpark en spot zeearenden, visarenden, schreeuwarenden, kraanvogels, roerdompen en ontelbare andere vogelsoorten. Wandel, fiets of vaar door ongerepte oerbossen, vennen en moerassen. Overnacht in een comfortabel landhuis aan de rand van het natuurpark. In het najaar is er een afwijkend programma met aandacht voor de ganzen- en kraanvogeltrek, met een bezoek aan het Oostzee-eiland Usedom.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo