Sportieve Fietsvakanties In KroatiŽ


STARTPAGINA - kroatie
Fietsvakanties
 

8 dagen Fietsen en Genieten in IstriŽ en KroatiŽ

KroatiŽ / Istrie /

IstriŽ, het grootste schiereiland van KroatiŽ, heeft iets magisch! De blauwe Adriatische zee, de groene bossen, de historische steden, wijngaarden, olijfbomen en rustige rivieren zijn een perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en cultuur. Voeg hier de verleidelijke smaken van de uitstekende Istrische wijnen aan toe en u hebt alle ingrediŽnten voor een heerlijke fietsvakantie. Maak tijdens het fietsen een tussenstop op ťťn van de wijnboerderijen en proef de smaak van de inheemse wijnen zoals Malvasi en Teran. Trakteer u zelf op de heerlijke delicatessen en beleef alle charmes van IstriŽ. Tijdens deze fietsroute bepaalt u zelf het tempo en mocht het nodig zijn de volgauto is altijd in de buurt mocht u pech hebben.

Klik hier voor meer informatie

Eilandhoppen KroatiŽ MS Kalipsa 8 dagen / individuele reis fietsvakantie

KroatiŽ

Krk, Cres en andere paradijsjes KroatiŽ is groen en ook gastvrij, dus als u van natuur ťn mensen houdt, en daarnaast natuurlijk van fietsen, is KroatiŽ een uitgelezen reisbestemming. In de Adriatische Zee, tussen Rijeka en Zadar, ligt een honderden kilometers lange strook van grotere en kleinere eilanden: de Kvarner of Dalmatische Eilanden genoemd. U bezoekt Krk, Cres, Rab, Mali en Losinj, welke al jarenlang zeer geliefde vakantiebestemmingen zijn met een overwegend groen en bebost landschap, maar op sommige plaatsen wat kaler en minder begroeid. De Kvarner baai De eilanden in de Kvarner baai van KroatiŽ zijn ware vakantieparadijsjes! U kunt de charme van de eilanden per fiets en per boot ontdekken. Gedurende de dagtochten zal een Duits en Engels sprekende gids u begeleiden en u de mooiste plekjes op de eilanden laten zien. In de nachten ligt het schip in pittoreske haventjes. Vooral in het begin van de reis keert u terug naar de boot voor de lunch en heeft u de keuze om in de namiddag nog een fietstocht te maken of zelf de directe omgeving te verkennen.

Klik hier voor meer informatie

Eilandhoppen KroatiŽ MS Morena 8 dagen / individuele reis fietsvakantie

KroatiŽ

Met de MS Morena naar Krk, Cres en andere paradijsjes KroatiŽ is groen en ook gastvrij, dus als u van natuur ťn mensen houdt, en daarnaast natuurlijk van fietsen, is KroatiŽ een uitgelezen reisbestemming. In de Adriatische Zee, tussen Rijeka en Zadar, ligt een honderden kilometers lange strook van grotere en kleinere eilanden: de Kvarner of Dalmatische Eilanden genoemd. U bezoekt Krk, Cres, Rab, Mali en Losinj, welke al jarenlang zeer geliefde vakantiebestemmingen zijn met een overwegend groen en bebost landschap, maar op sommige plaatsen wat kaler en minder begroeid. De eilanden in de Kvarner baai van KroatiŽ zijn ware vakantieparadijsjes! U kunt de charme van de eilanden per fiets en per boot ontdekken. Gedurende de dagtochten zal een Duits-sprekende gids u begeleiden en u de mooiste plekjes op de eilanden laten zien. In de nachten ligt het schip in pittoreske haventjes. Vooral in het begin van de reis keert u terug naar de boot voor de lunch en heeft u de keuze om in de namiddag nog een fietstocht te maken of de directe omgeving zelf te verkennen. U verblijft op de MS Morena, een categorie A+ schip, gegarandeerd een heerlijke vaar-fiets reis!

Klik hier voor meer informatie

Eilandhoppen Zuid-DalmatiŽ MS Eos 8 dagen / individuele reis fietsvakantie

KroatiŽ

Fietsen en hoppen over de eilanden in Zuid-DalmatiŽ De eilanden langs de Zuid-Dalmatische kust zijn groen en ook gastvrij, dus als u van natuur ťn mensen houdt, en daarnaast natuurlijk van fietsen, is dit gedeelte van KroatiŽ een uitgelezen reisbestemming. In de Adriatische Zee, tussen Spilt en Zadar, ligt een honderden kilometers lange strook van grotere en kleinere eilanden: de Dalmatische Eilanden genoemd. U bezoekt Brac, Hvar, Korcula en Mljet welke al jarenlang zeer geliefde vakantiebestemmingen zijn met een overwegend groen en bebost landschap, maar op sommige plaatsen wat kaler en minder begroeid. De Zuid-Dalmatische kust De eilanden langs de kust van Zuid-DalmatiŽ zijn ware vakantieparadijsjes! U kunt de charme van de eilanden per fiets en per boot ontdekken. Gedurende de dagtochten zal een Duits sprekende gids u begeleiden en u de mooiste plekjes op de eilanden laten zien. In de nachten ligt het schip in pittoreske haventjes. Vooral in het begin van de reis keert u terug naar de boot voor de lunch en heeft u de keuze om in de namiddag nog een fietstocht te maken of zelf de directe omgeving te verkennen.

Klik hier voor meer informatie

KroatiŽ - Zuid-DalmatiŽ / Fietsen

KroatiŽ / DalmatiŽ / olta

Per comfortabel jacht langs de sprookjeseilanden van zuidelijk KroatiŽ, geboortestreek van ontdekkingsreiziger Marco Polo. Waan je in zijn voetsporen met de zon in je gezicht en de zeewind door je haren. Kies elke dag je programma: luieren, fietsen, een wandeltocht, struinen in een mooi havenstadje of een rafttocht. Ook oude piratenforten, Cetina Canyon, sporen van Odysseus en verborgen zwembaaitjes. Duik zo vanaf het dek het water in terwijl het eten bereid wordt . Heerlijk genieten en plezier maken met andere families in een internationaal gezelschap.

Klik hier voor meer informatie

KroatiŽ - DalmatiŽ / Fietsen

KroatiŽ / DalmatiŽ / Trogir

Deze fietsvakantie door het zuiden van DalmatiŽ start in het historische hart van Trogir. De azuurblauwe Adriatische Zee wijkt deze week nauwelijks van je zijde. Peddel door wijn- en olijfboomgaarden op de prachtige eilanden voor de Kroatische kust. Verken de geplaveide straatjes van schitterende steden als Dubrovnik en Split. Geniet van onontdekte Kroatische wijnen en de traditionele keuken. Je verblijft in vriendelijke hotelletjes en pensions.

Klik hier voor meer informatie

KroatiŽ - IstriŽ / Fietsen

KroatiŽ / IstriŽ / Porec

Vanuit de levendige, historische badplaats Porec fiets je door het nauwelijks toeristische, arcadische achterland. Rijd over groene wijnheuvels met verstilde boerendorpjes, langs eikenbossen en Middeleeuwse vestingstadjes als Kastelir en Motovun. Geniet van de verrassend, goede Istrische keuken. Eindig deze reis in de prachtige, Venetiaanse kustplaats Rovinj met een afscheidsduik in de azuurblauwe Adriatische zee.

Klik hier voor meer informatie

KroatiŽ - Noord-DalmatiŽ / Fietsen

KroatiŽ / Kvarner / Cres

Lekker varen van het ene naar het andere sprookjeseiland. Daar kan je heerlijk fietsen met de zon in het gezicht en de zeewind door je haren. Onderweg zie je olijven, vijgen en laurieren. Ook heb je prachtige uitzichten over de Adriatische zee. Bezoek historische, maritieme plaatsen zoals Mali Losinj en de fraaie 'vier-toren stad' Rab. Besluit na een duik in zee de zwoele avond met een goed glas wijn aan dek.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo