Sportieve Wandelvakanties In turkije


STARTPAGINA - turkije
Wandelvakanties
 

Turkije - CappadociŽ / Wandelen

Turkije / CappadociŽ / Ihlara

Voettocht door het betoverende tufsteenlandschap in het hart van AnatoliŽ, het binnenland van Turkije. Je loopt over de flanken van de Hasan vulkaan en door de Ihlarakloof, waar in de wanden talloze grotkerkjes met bijzondere frescoīs verborgen liggen. Tegen het einde van de reis bereik je de mooiste en kleurrijkste door de natuur gevormde sculpturen. Geniet onderweg van het relaxte leven op het Turkse platteland.

Klik hier voor meer informatie

Turkije - West Lycian Way / Wandelen

Turkije / LyciŽ / KayakŲy

Wandel- en genietvakantie langs het westelijke deel van de fameuze Lycian Way, het eerste gemarkeerde lange-afstand wandelpad van Turkije, met in het vroege voorjaar ongekende bloemenpracht. Van Fethiye langs de steile, grillige kust naar het eindeloze strand en de onder gestoven ruÔnes van Patara. Ontdek het Ťchte Turkije voorbij de toeristische centra; te voet door een prachtig en nog vrij onaangetaste kustgebied aan de Middellandse Zee. Je overnacht tijdens de wandelvakantie in LyciŽ in sfeervolle pensions en hotelletjes, de een wat luxer, de ander eenvoudig, maar altijd gastvrij.

Klik hier voor meer informatie

Turkije - West Lycian Way / Wandelen

Turkije / LyciŽ / KayakŲy

Wandelvakantie in LyciŽ langs het westelijke deel van de fameuze Lycian Way, het eerste gemarkeerde lange-afstand wandelpad van Turkije. Wandelen van Fethiye langs de steile, grillige kust naar het eindeloze strand en de onder gestoven ruÔnes van Patara. Ontdek het Ťchte Turkije en reis te voet door een van de laatste onaangetaste kustgebieden van de Middellandse Zee. De uitlopers van de Taurus rijzen hier zo steil uit zee op, dat er tussen Fethiye en het strand van Patara nooit een kustweg is aangelegd. Volg eeuwenoude muildierpaden, soms afdalend naar stille baaitjes waar je een verfrissende duik neemt in de heerlijke, azuurblauwe zee.

Klik hier voor meer informatie

Turkije - East Lycian Way / Wandelen

Turkije / LyciŽ / Ovacik

Ten zuiden van Antalya volg je het lange afstands wandelpad Lycian Way, eerst door de bergen, daarna dichter bij zee. Met zijn kleurrijke flora, bijzondere Lycische cultuur, schaduwrijke bossen, kleine bergdorpjes en schitterende kust is het een heerlijk vakantiegebied. Je vindt gastvrij onthaal in prima hotelletjes, pensions en bij een gastgezin tijdens deze wandelvakantie in LyciŽ. Uitstekend te verlengen met een verblijf in het sfeervolle centrum van Antalya.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 2010 - heden Ruud Hobo